Cautare

6352 de rezultate pentru "cinci stalpi daramati in cluj" (3.05 secunde)
Inainte de a pleca de acasa toti oamenii, varstnici si tineri, se spala pe fata cu un ou rosu si un banut de argint, in credinta ca vor "fi sanatosi ca oul si curati ca argintul".
Cladirea si parcul Circului de Stat Cladirea Circului de Stat, actualul sediul al Circului Globus din Bucuresti, este situata pe bulevardul Lacul Tei, in sectorul 2. Constructia a fost terminata in anul 1960, fiind realizata dupa planurile arhitectilor Nicolae Porumbescu, Constantin Rulea, Sanda Bercovici si Nicolae Pruncu.
In schimb, ce a facut primarul Dragulin in parcul Dumbrava nu mai este o poveste, ci o realitate:
Zonele afectate si recomandari de la autoritati Un ciclon mediteranean loveste astazi Romania, iar in acest context, Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari cod galben si cod portocaliu de furtuna.
Doar in capela Stella Maris, numele sfintilor erau in limba romana, in rest nu prea gaseai semne ale administratiei romanesti. Ici si colo, cate ceva despre Queen Mary si cativa batrani curajosi care, cu fereala, ne-au raspuns la doua-trei intrebari in limba romana.
Puteti citi in continuare articolul amintit, despre un complex turistic ce beneficiaza de o amplasare ideala, la 4 Km de orasul Calarasi, in inima naturii si pe malul bratului Borcea. Prietenul meu Sorin Coatu este un economist calarasean stabilit in Brasov.
Si in aceata situatie dramatica, in care istoria unui oras a fost ingropata sub moloz, un inginer cu talent de constructor si arhitect, pe nume Titus Cristescu, a pus in opera un plan extraordinar: ... Dioramele sunt prezente de obicei in muzee.
Spalatorie exterioara La primele semne ca iarna a disparut si ca incepe primavara sa ne faca cu ochiul, adica asa cum e acum, cand zapada s-a topit si caldura incepe sa-si intre in drepturi, trebuie sa tragi o fuga la spalatorie.
PSD se afla cu un picior in cavou. ... In plus, a fi membru PSD reprezenta pana la alegerile din toamna un fel de carte de vizita obligatorie pentru cei care voiau sa faca afaceri sau sa se invarta prin viata publica.
Chiar daca numarul turistilor straini este in crestere de la an la an, cei care o viziteaza totusi cel mai mult sunt romanii, care au grija sa transforme momentele din excursia lor in clipe de neuitat.
Cand insa se amesteca si biserica in jocurile "diavolesti" ale politicii, atunci mi se face chiar lehamite. ... o sfanta in general, dar prefer sa faca orice ar face necurat mai cu perdea, sa pastreze un dram de decenta in manifestari.
Desi legea interzice afisajul electoral in ziua alegerilor, mai ales in preajma sectiilor de votare, majoritatea celor prezenti la vot in cursul zilei de ieri a dat nas in nas cu fel de fel de afise care-i infatisau in toata splendoarea pe candidatii care s-au luptat fie pentru Primarie, pentru presedintia Consiliului Judetului, ori pe liste pentru Consiliul Local sau Consiliul Judetului.
O societate comerciala cu multi investitori, mult prea optimisti in comparatie cu realitatea comerciala. ... Toti parca te roaga sa le cumperi produsul, iar oamenii stiu deja ca ceea ce vand politicienii este de fapt mult praf in vant.
E la fel de rece ca si caloriferul debransat care zace in coltul camerei. ... Ma voi implica in tot ceea ce presupune asta: ... Va cer doar sa aveti incredere in mine!".
La data de 23 octombrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 17 l-au prins in flagrant pe Sos. ... Mihai care a sustras 2 stalpi din metal de blocare acces auto pe trotuar. ... Mihai in stare de libertate.
30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Cel putin cinci firme sunt interesate de preluarea Avioane SA Craiova, a declarat recent Teodor Atanasiu, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), citat de agentia de presa NewsIn. ... Cealalta firma este din Cehia si este o noutate în procesul de privatizare a constructorului craiovean de avioane.
Cel putin cinci firme sunt interesate de preluarea Avioane SA Craiova, a declarat recent Teodor Atanasiu, presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), citat de agentia de presa NewsIn. ... Cealalta firma este din Cehia si este o noutate în procesul de privatizare a constructorului craiovean de avioane.
Este insa singura formatie de la noi cu sanse de calificare, in conditiile in care la start s-au aliniat numai putin de sapte echipe, doua in Liga Campionilor si cinci in Cupa UEFA.
google-analytics.com